Budi novinar, pokreni priču, pokreni zajednicu!

Preko „Colombio“ aplikacije možete slati fotografije, video klipove ili jednostavno informacije. Bilo da su u pitanju zanimljive scene, dobro djelo na koje ste naišli i zabilježili ili neki problemi na koje želite da ukažete, sa nekoliko jednostavnih klikova vaš sadržaj stiže do redakcije portala
84 pregleda 26 komentar(a)
Colombio
Colombio
Ažurirano: 18.01.2016. 08:10h

Uoči petog rođendana portala, „Vijesti“ počinju novi projekat koji ima za cilj unaprjeđenje saradnje sa čitaocima.

Zajedno sa vama smo uradili mnogo zanimljivih priča, riješili dosta problema, ali i ukazali na pozitivne primjere u društvu koji bi trebalo da budu vodič za sve, naročito za nadolazeće generacije.

Zbog toga „Vijesti“ u saradnji sa firmom „Colombio“ započinju projekat „Budi novinar“ i predstavljaju vam specijalizovanu aplikaciju sa brojnim funkcijama za vjerne čitaoce.

Budi novinar

Preko „Colombio“ aplikacije možete slati fotografije, video klipove ili jednostavno informacije. Bilo da su u pitanju zanimljive scene, dobro djelo na koje ste naišli i zabilježili ili neki problemi na koje želite da ukažete, sa nekoliko jednostavnih klikova vaš sadržaj stiže do redakcije portala. Sadržaj možete slati i anonimno, a nalog na aplikaciji se lako stvara i može se povezati sa vašim profilom na nekoj od popularnih društvenih mreža.

Pokreni priču

Imate priliku i da učestvujete u kreiranju sadržaja. Putem opcije „predloži priču“ želimo da redakciji kažete o čemu smatrate da treba pisati, koje su to teme o kojima želite da čitate, da uputite dodatne sugestije ili date više informacija o nekoj aktuelnoj temi.

Pokreni zajednicu

Nekada je jako teško iz manje zajednice se probiti do nacionalnih medija, ali aplikaciju možete da iskoristite i da pokažete „sitne“ primjere dobre (ili loše) prakse iz vaših lokalnih zajednica. Pokažite kako ste uredili lokalni park ili dvorište oko zgrade i dajte pozitivan primjer. Putem opcije „najavi događaj“ imate priliku da skrenete pažnju na lokalna dešavanja, od svirki lokalnih bendova do lokalnih društveno-odgovornih akcija, a da vam za to ne trebaju konekcije, poznanstva ili PR vještine.

Budi novinar, pokreni priču, pokreni zajednicu.

Colombio aplikacija je za sada dostupna samo za korisnike Androida.

Bonus video: