Klinika "Life": Krivična prijava za neistine i klevete, politiku vodite na drugom mjestu

"Potpuno smo svjesni da političari koriste klevete za politički obračun sa gospodinom Pajovićem, koji je kod nas profesionalno zapošljen od osnivanja klinike na poziciji embriologa", navodi se u saopštenju klinike "Life"
834 pregleda 59 komentar(a)
Klinika Life, Foto: Klinika Life
Klinika Life, Foto: Klinika Life
Ažurirano: 14.01.2016. 15:04h

Klinika "Life" radi u skladu sa zakonom i svim podzakonskim propisima od svog osnivanja i uredno izmiruje sve poreske obaveze, što je konstatovano i u dokumentima, nadležnih državnih organa, saopšteno je iz klinike "Life".

Oni su reagovali povodom saopštenja Pokreta za promjene (PzP) u kojem ta partija tvrdi da je bivši predsjednik Borda direktora klinike "Life" i nekadašnji direktor Domova zdravlja Podgorica dr Ivo Đurišić upoznao lidera PzP Nebojšu Medojevića sa, kako tvrdi, "sumnjivim transakcijama u klinici za vantjelesnu oplodnju "Life" u periodu od 01. 08. 2005. godine, do 2011. godine".

"Za bezobzirne neistine i klevete koje su izrečene predaćemo prijavu Tužilaštvu. Potpuno smo svjesni da političari koriste klevete za politički obračun sa gospodinom Pajovićem, koji je kod nas profesionalno zapošljen od osnivanja klinike na poziciji embriologa. Mi političare pozivamo da se politikom bave na političkom terenu, a da nas puste da radimo ono što je humano i uostalom i najkorisnije za društvo, da i dalje uspješno pomažemo roditeljima da se ostvare u roditeljstvu", navodi se u saopštenju klinike "Life" koje potpisuje Ljubica Petrušić, izvršna direktorica klinike.

Iz ove klinike dodaju da su i do sada i od sada više nego otvoreni za bilo kojeg predstavnika bilo koje državne institucije, da dodatno utvrde sve aspekte njihovog poslovanja.

"Klinika "Life" je prva ustanova za vantjelesnu oplodnju u Crnoj Gori koja je otvorena 2003. godine, a u našoj instituciji je urađena prva vantjelesna oplodnja i ovom metodom je začeta prva beba iz epruvete u Crnoj Gori. Hiljade roditelja koji su nam se obratili za pomoć, kao i hiljade rođene djece začete ovom metodom na klinici "Life" najbolje govore o značaju klinike za grad, državu i društvo u cjelini, što nas čini jako ponosnim", zaključuje se u saopštenju klinike "Life"

Bonus video: