Zahvalio se ministarki Kovačević zbog obnove kuće u Rogamima

U pismu Stefan, maturant mašinske škole koji je od strane nastavničkog vijeća predložen za đaka generacije, izrazio je zahvalnost na pruženoj novčanoj podršci njegovoj porodici kao i zadovoljstvo na pruženim uslovima za dalji normalni i zdraviji život njegove porodice
7 komentar(a)
Memčevići, Foto: Ministarstvo rada i socijalnog staranja
Memčevići, Foto: Ministarstvo rada i socijalnog staranja
Ažurirano: 14.01.2016. 12:26h

Ministarstvo rada i socijalnog staranja pomoglo je porodici Memčević iz sela Rogami da trošnu kuću, koja je bila puna vlage i starih vrata i prozora, sa 5.000 eura pomoći učini toplim domom.

“Porodica Memčević broji četiri člana. Otac Toma je priličnog lošeg zdravstvenog stanja, pored noge koja je za 12 cm kraća nakon saobraćajnog udesa ima i srčanih problema, pa je brigu oko kuće i stoke preuzela supruga Ljena i sin Stefan, koji je ministarki rada i socijalnog staranja Zorici Kovačević uputio i pismo zahvalnosti,” navodi se u saopštenju Ministarstva.

U pismu Stefan, maturant mašinske škole koji je od strane nastavničkog vijeća predložen za đaka generacije, izrazio je zahvalnost na pruženoj novčanoj podršci njegovoj porodici kao i zadovoljstvo na pruženim uslovima za dalji normalni i zdraviji život njegove porodice.

Novom ruhu stare kuće posebno se obradovala najmlađa članoca porodice, Suzana.

Suzana zbog skoro potpunog oštećenja vida nikada nije mogla da vidi prostor u kojem žive ali osjeća veliku promjenu. Posebno se raduje novim uslovima i ljepšem ambijentu u kojem će moći i više vremena provoditi sa svojim drugaricama.

Suzana je učenica šestog razreda JU Resornog centra za obrazovanje i osposobljavanje „1.jun“ Podgorica.

Bonus video: