Krivokapić: Da se živi bolje i mirnije

"Snažna država koja će čuvati dostignuto, ali obezbijediti i nužne promjene. Država koja će postaći hrabrost i odlučnost svih nas da se suočimo sa krizom koja traje, sa činjenicom da se teško živi, da smo država koja živi na dug", kazao je Krivokapić
23 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ranko Krivokapić, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 31.12.2015. 18:25h

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić čestitao je Novu godinu građanima Crne Gore, poručujući da ostaje teži dio posla i da se uredi naša kuća, da svima, kako je rekao, bude toplije i da se živi bolje i mirnije.

On je kazao da je 2015. udaren pečat na nezavisnost Crne Gore – ušli smo u NATO familiju.

"Sloboda za Crnu Goru i bezbjednost za njene građane, kao uslov slobode i razvoja".

"No, napravili smo zid oko naše kuće, došli na Zapad. Ostaje težak dio posla da uredimo našu kuću, da u njoj svima bude toplo, da se bolje živi i mirnije", kazao je Krivokapić.

On je poručio da znamo što je put do toga.

"Snažna država koja će čuvati dostignuto, ali obezbijediti i nužne promjene. Država koja će postaći hrabrost i odlučnost svih nas da se suočimo sa krizom koja traje, sa činjenicom da se teško živi, da smo država koja živi na dug", kazao je Krivokapić.

On je poručio da će sloga uraditi našu kuću pravom evroatlantskom i vratiti punu vjeru onima koji su nas napuštili.

"I zato, građani Crne Gore đe god da ste, u Crnoj Gori ili neđe po bijelom svijetu, neka vam bude srećna 2016, nek vam duša bude topla, misao radosna, a srce hrabro", rekao je Krivokapić.

Bonus video: