Akcija "13. jul Plantaže": Bebe rođene 1. 2 . i 3. januara dobijaju po 500 eura

"Kako se najljepši trenuci u životima građana Crne Gore - svadbe, rođenja, krštenja, proslavljaju uz vina “Plantaža”, ova kompanija već 7. put zaredom, donira novčanu čestitku bebama rođenim u vrijeme novogodišnjih praznika"
78 pregleda 2 komentar(a)
Plantaže bebe, Foto: Plantaze.com
Plantaže bebe, Foto: Plantaze.com
Ažurirano: 29.12.2015. 12:29h

Kompanija “13. Jul Plantaže” nastavlja tradicionalnu akciju “Slavimo život zajedno” u kojoj nagrađuju sve bebe rođene prvog, drugog i trećeg januara sa po 500 eura, a prvorođena beba u Crnoj Gori dobija 1.000 eura, navodi se u saopštenju "Plantaža".

"Kako se najljepši trenuci u životima građana Crne Gore - svadbe, rođenja, krštenja, proslavljaju uz vina “Plantaža”, ova kompanija već 7. put zaredom, donira novčanu čestitku bebama rođenim u vrijeme novogodišnjih praznika. Roditelji ostvaruju pravo, na ova sredstva, na način što po rođenju bebe, dostave dokumenta (izvod iz matične knjige rodjenih djeteta, kopije lične karte oba roditelja i broj žiro-računa za uplatu) na mail marketing@plantaze.com ili faxom na 020 658 025", kazali su iz "Plantaža".

Iz kompanije “13.Jul-Plantaže” ponosni su na "svoj u već prepoznatljivu osobinu" socijalno odgovorne kompanije.

"Imati razumijevanja za izražene društvene probleme, pomagati humanitarne akcije, doprinositi riješavanju socijalnih problema, učestvovati u afirmaciji crnogorskog sporta i kulture u svijetu i time uzdizati ugled države u cjelini ostaju glavni zadaci i imperativi najvećeg crnogorskog brenda i u budućem periodu", navode u kompaniji.

Bonus video: