Timskim radom do uspjeha

Nastupila je većina od skoro 200 članova koliko ih okuplja Diano koji redovno nastupa i na na međunarodnim smotrama i takmičenjima
150 pregleda 0 komentar(a)
KSC Diano, Foto: Slavica Kosić
KSC Diano, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.12.2015. 13:40h

Koncert hercegnovskog Kulturno-sportskog centra (KSC) Diano je bio prilika da polaznici i njihovi pedagozi sinoć pokažu koliko su napredovali i šta su sve radili u godini na izmaku.

Članovi baletskog, šou dens i studija sportskog plesa prikazali su 18 koreografija koje je osmislila direktorka kluba Antonija Novoselac.

Asistentkinje su djevojke ponikle u Dianu - Ivana Kovačević, Tamara Milak, Anja Ribar, Marija Poznanović, Teodora Tonić, dok je sa seniorskim baletskim timom numeru Cigani priredila baletski pedagog Tamara Vujošević Mandić.

Nastupila je većina od skoro 200 članova koliko ih okuplja Diano koji redovno nastupa i na na međunarodnim smotrama i takmičenjima.

Članovi Diana dobitnici su nagrada na evropskim i svjetskim plesnim prvenstvima , a producirali su i prvi mjuzikl u Crnoj Gori “Pepeljuga i rok zvijezda”.

Vesna Vukićević bila je zadužena za kostime, za dizajn plakata i kataloga odgovoran je Vojislav Vojo Kilibarda, a podršku su prižili i članovi Hercegnovskog pozorišta.

Antonija Novoselac primat daje timskom radu i povjerenju, ističući da “radom ostvarujz želje”.

Bonus video: