Djelovi više gradova biće nekoliko sati bez struje

Bez struje od devet do 13 sati biće dio Donje Gorice oko kanala zbog radova u reonu trafostanice IRD Sitnička
0 komentar(a)
brojilaaa_1, Foto: L.ZEKOVIĆ
brojilaaa_1, Foto: L.ZEKOVIĆ
Ažurirano: 22.12.2015. 07:47h

Djelovi više crnogorskih opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana elektronska brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

Brojila će u Herceg Novom dobiti stanovnici Drenovika.

Na području Podgorice od devet do 15 sati bez struje će biti zgrade u ulici Jovana Tomaševića(preko puta stare zgrade Vlade), zbog radova u trafostanici Đure Salaja 9.

Bez struje od devet do 13 sati biće dio Donje Gorice oko kanala zbog radova u reonu trafostanice IRD Sitnička.

Zbog radova u reonu trafostanice Momišići 1 od devet do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće ulica 18.jula.

Struju od devet do 16 sati neće imati dio ulice 4.jula( u okolini vrtića i Elevator-a), zbog radova u reonu trafostanice 4.jula.

U Ulcinju od devet do 15 sati bez struje će ostati restorani na Adi Bojani, kao i naselje u njihovoj neposrednoj blizini, zbog radova u trafostanici Ada Bojana trajekt.

U Baru od deset do 11 sati i 30 minuta struju neće imati zgrada univerziteta Mediteran u ulici Maršala Tita, zbog radova u trafostanici B14.

U Beranama od devet do 15 sati i 30 minuta struju neće imati Budimlja, Mašte i dio Goražde, zbog radova na dalekovodu Budimlja.

Od 11 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Polica, zbog radova na istoimenom dalekovodu.

U Plavu od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta struju neće imati Skić i Rudo Polje, zbog radova na istoimenim mrežama.

U Rožajama od deset do 14 sati struju neće imati područje naselja Oslobođenja, zbog radova na mreži.

Od deset do 14 sati bez struje će ostati Bašča, zbog radova na mreži.

U Bijelom Polju od 11 do 13 sati bez napajanja električnom energijom ostaće Bolnica i naselje Medanovići, zbog radova na mreži.

U Pljevljima od deset do 14 sati struju neće imati potrošači u ulici Oslobođenja, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Zbog radova u trafostanici Kula Crljenice, od deevt sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju Crljenica, Optilovića, Rudnice, Crnoh Vrha, Adroviće, Vijenca i Ranča.

Na Žabljaku od devet do 16 sati bez struje će biti potrošači na područiju Kovačke Doline, zbog radova na niskonaponskoj mreži.

Bonus video: