Isključenja u više gradova zbog ugradnje brojila i radova

U Podgorici od devet do 15 sati struju neće imati dio ulice Balšića prema Bulevaru Ivana Crnojevića, zbog radova u trafostanici Balšića 1
0 komentar(a)
Ažurirano: 08.12.2015. 19:43h

Djelovi više crnogorskih opština biće sjutra nekoliko sati bez struje, zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila biće bez struje od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila biti ugrađivana na Karabuškom polju, Trgu Golootočkih žrtava, Bulevaru Ivana Crnojevića i ulicama IV proleterske i Orahovačka.

U Ulcinju će brojila biti ugrađena u ulicama Buda Tomovića, Draška Vujanovića, 26. novembra, Borisa Kidriča, Steva Jankovića, Ivana Milutinovića, Pinješu, Pristanu i Meterizima.

Borjila će u Herceg Novom dobiti potrošači iz ulica D. Pavičića, M. Mustura, Šetališta Pet Danica, Škvera i Maršala Tita.

Na području opštine Herceg Novi, brojila će biti ugrađivana u Igalu – na lokacijama Gomila, Bratstva i jedinstva i Sušćepan.

U Kotoru će brojila dobiti potrošači iz Lastve Grbaljske i Radanovića.

U Podgorici od devet do 15 sati struju neće imati dio ulice Balšića prema Bulevaru Ivana Crnojevića, zbog radova u trafostanici Balšića 1.

Na Cetinju od devet do 12 sati struju neće imati potrošači Bogišinog krša , djela ulica Grahovske i Ivanbegove, Sportski centar i radio Cetinje, zbog radova u trafostanici Autobuska stanica Cetinje.

U Nikšiću od osam do 16 sati bez struje će biti potrošači u naselju Stara Varoš, Rastocima, Duklo, kuće u nizu Karingtonke, Ćemenca I, Ćemenca II, Mušovina, Kočani II, Vrtac, Kličevo, Straševina, Tunel Budoš i Drenoštica, zbog radova na energetskim objektima.

U Andrijevici od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Gračanica, Ulotina, Kruševo i Luge, zbog radova na dalekovodu Konjuhe.

U Plavu od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta struju neće imati dio potrošača seoskog područja Meteh, zbog radova naistoimenoj niskonaponskoj mreži.

U Nikšiću od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće područje Gornjeg Polja, Miločana, dijela Brezovika, Šuma, Srijede, Vrzipovog dola, Čelina i Zavraca, zbog radova na mreži.

U Plužinama od deset do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće cjelokupno područje opštine Plužine, zbog radova u trafostanici.

U Pljevljima od devet do 16 sati bez struje će ostati potrošači na područiju Borovice, Šumani II, Vrbice, Kruševa, Lađane, Dragaša, Kakmuža, Brvenice, Potoka, zbog radova na 10kV dalekovodu.

bog radova na niskonaponskoj mreži, od devet do 11 sati bez napajanja električnom energijom ostaće ulice Njegoševa I Nemanjina.

Na Žabljaku struju od devet do 16 sati neće imati potrošači na područiju Mežda.

Bonus video: