Pomoći će ukoliko bude izazova prilikom gradnje autoputa

„Predstavnici Kompanije bili su izuzetno zadovoljni sastankom, pa je dogovoreno da predstavnici Službe zaštite posjete radnike CBRC-ja na dionici autoputa koja prolazi kroz teritoriju Glavnog grada“, dodaje se u saopštenju
110 pregleda 0 komentar(a)
Službe zaštite, CRBC, Foto: PG Biro
Službe zaštite, CRBC, Foto: PG Biro
Ažurirano: 07.12.2015. 16:13h

Pripadnici Službe zaštite biće spremni da pomognu u bilo kakvim izazovima prilikom izgradnje autoputa Bar-Boljare, ukoliko do njih dođe, saopšteno je na sastanku sa predstavnicima kineske kompanije CRBC.

Kako je saopšteno iz Biroa za odnose sa javnošću Glavnog grada, komandir Službe zaštite, Andrija Čađenović, primio je danas predstavnike kineske kompanije CRBC, koja će izvoditi radove na dionici autoputa Bar-Boljare.

Čađenović je, kako se navodi, predstavnike kineske kompanije detaljno upoznati sa kapacitetima Službe, tehničkom opremljenošću, ljudskim resursima, kao i nadležnostima i mogućnostima djelovanja u konkretnim situacijama.

Na sastanku je razgovarano i o angažmanu i pomoći pripadnika Službe zaštite u eventualnim akcedentnim situacijama tokom izgradnje autoputa.

„U tom smislu, dogovorena je konkretna buduća saradnja i da će pripadnici Službe zaštite, zbog značaja koji ima izgradnja auto puta, kao jedan od najvećih projekata u modernoj istoriji naše države, biti maksimalno posvećeni da pomognu u bilo kakvim izazovima, ukoliko do njih dođe“, kaže se u saopštenju.

Tokom sastanka predstavljen je sistem koordinacije rada Službe zaštite, Direktora za vanredne situacije, nacionalnih timova i timova za spašavanje iz regiona.

„Predstavnici Kompanije bili su izuzetno zadovoljni sastankom, pa je dogovoreno da predstavnici Službe zaštite posjete radnike CBRC-ja na dionici autoputa koja prolazi kroz teritoriju Glavnog grada“, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: