Ministarka Kovačević: Stambeno pitanje porodice Došljak će ubrzo biti riješeno

"Nakon što sam vidjela prilog na TV „Vijesti“, kontaktirala sam izvršnog direktora Željeznice Ivana Čolakovića kako bismo pronašli rješenje za porodicu Došljak“, kazala je ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević
2 komentar(a)
Zoran Došljak (Novine)
Zoran Došljak (Novine)
Ažurirano: 05.12.2015. 14:40h

Iz Ministarstva rada i socijalnog staranja najavili su da će stambeno pitanje Zorana Došljaka ubrzo biti riješeno.

Zoran Došljak je 3.decembra ostao bez krova nad glavom, u pomoć su pritekli prijatelji i ponudili mu smještaj, kako noć ne bi proveo na ulici. Došljak je juče prešao u iznajmljeni stan.

"Nakon što sam vidjela prilog na TV „Vijesti“, kontaktirala sam izvršnog direktora Željeznice Ivana Čolakovića kako bismo pronašli rješenje za porodicu Došljak“, kazala je ministarka rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević.

Došljak je rekao da mu iz Željeznice nisu nudili rješenje, ali da ga je juče kontaktirao šef sektora u kojem radi.

Porodicu Došljak juče su iselili, jer je kuća u kojoj su živjeli prešla u vlasništvo Glavnog grada. Sporni objekat se nalazi na urbanističkoj parceli koja pripada Udruženju penzionera i na tom prostoru će biti izgrađena zgrada. Došljak je 24 godine živio u kući koja je bila u vlasništvu Željeznice, u kojoj radi već 37 godina. Kuća mu je usmenim dogovorom data na korišćenje kako bi uvijek bio dostupan za rad na kontaktnoj mreži.

Bonus video: