Herceg Novi: U Novogodišnjoj noći Tonči Huljić i Makao bend

Direktorica TO, Bojana Blagojević, kazala je da će program Trgu koštati 21.000 eura
202 pregleda 0 komentar(a)
Tonči Huljić, Foto: Slavica Kosić
Tonči Huljić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 03.12.2015. 15:10h

Doček Nove 2016. godine biće organizovan na glavnom hercegnovskom trgu Nikole Đurkovića. Za dobru atmosferu u najluđoj noći biće zaduženi Tonči Huljić i Macao bend.

“Jako mi se sviđa prostor na kome ćemo svirati. Bio sam tu prije 3-4 godine. Bio je sa mnom i Petar Grašo, nastupili smo na festivalu Sunčane skale na tom Trgu. On je idealan da stvori malu familijarnu atmosferu i da se u takvom obiteljskom raspoloženju uputimo u Novu godinu”, kazao je Huljić na konferenciji za novinare.

Najavio je da će izvoditi pjesme koje svira sa svojim orkestrom, ali i obradu velikih hitova koje je pisao za Olivera, Graša, Magazin,..Huljić je novinarima otkrio da je u “svojim prepenzionerskim danima odlučio da stvara za svoju dušu ne težeći komercijalizaciji, ali da se to ljudima svidjelo.

A kako to izgleda kada Huljić svira i pjeva za svoju dušu, čuli su prisutni za koje je priredio mini koncert nakon pressa u Dvorani Park.

Novogodišnji program na novskom trgu počeće igrokazom za najmlađe "Đede mraze, ima li te?" koji je napisao glumac i reditelj Goran Slavić. Nakon njih nastupiće Macao bend koji će Novljane i njihove goste zabavljati i 1. januara.

Direktor JUK „Herceg fest“, Stevan Koprivica je objasnio da su se odlučili da novogodišnja zabava protekne uz pop muziku, koja ima najširu ciljnu grupu.

Novogodišnju ponudu predstavili su i predstavnici hotela Palmon bay i Light house iz Igala. U novogodišnjem programu 31. decembra i 1. januara učestvovaće Dženan Lončarević i Ivana Popović, a 2. januara Bojan Delić i Ivana Popović, najavila je direktorica Palmon Bay Jelena Đurašković. Za goste su pripremljeni atraktivni aranžmani od 105 do 240 eura za tri noćenja sa doručkom, uz korišćenje spa i wellnes centra.

Lighthouse će organizovati doček Nove godine u Gradskoj kafani uz Andrijanu Božović. U njihovom hotelu cijene aranžmana se kreću od 90 do 180 eura.

Direktorica TO, Bojana Blagojević, je kazala da će program Trgu koštati 21 hiljadu eura.

O ponudi hercegnovskog zaleđa i planine Orjen od preddnovogodišnjih dana do Praznika mimoze govorio je direktor Agencije za razvoj Orjena, Željko Starčević.

Bonus video: