Djelovi više gradova biće nekoliko sati bez struje

U Podgorici će elektronska brojila biti ugrađivana u ulicama AVNOJ-a, D.Milutinovića, Jelene Balšić, Jovana Zonjića, M.Popovića, Pera Počeka, Sergeja Jesenjina, T.Užičkoj, Ivana Milutinovića, Pinješi u Karabuškom polju
50 pregleda 0 komentar(a)
sijalica, Foto: Shutterstock.com
sijalica, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 02.12.2015. 18:14h

Djelovi više crnogorskih gradova biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Objekti u kojima će biti ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Podgorici će elektronska brojila biti ugrađivana u ulicama AVNOJ-a, D.Milutinovića, Jelene Balšić, Jovana Zonjića, M.Popovića, Pera Počeka, Sergeja Jesenjina, T.Užičkoj, Ivana Milutinovića, Pinješi u Karabuškom polju.

Brojila će u Ulcinju dobiti potrošači Meteriza, Limana, Vida Matanovića, Buda Tomovića, Draška Vujanovića, 26. novembra, Pristana, Borisa Kidriča i Steva Jankovića.

Na području Kotora brojila će se ugrađivati u Risnu, dok će brojila u Herceg Novom dobiti Njegoševa, a u Meljinama potrošači iz Narodnog fronta, objekat „Trepča“, Žrtava fašizma i Braće Pedišić.

U Podgorici će od osam sati i 30 minuta do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostati dio potrošača iz ulice Cara Lazara, zbog radova u trafostanici”Stari Aerodrom 2.

Struju od devet do deset sati neće imati Akšabanovići, Vulevići, Šipčanik, Gornji i Donji Milješ, Tuški Rogami, Krševo, Gureč, dio Kakaricke gore, Omerbožovići, Kuće Rakića, Dinoša, Selište, Prifte, Pikalje, Tergija, dio oko Cijevne, Stanaj Adžaj i Ljuljanovići, zbog radova u trasi dalekovoda “Vazdušni Tuzi.

Na Cetinju od devet sati i 30 minuta do 16 sati struju neće imati Zagrablje, Očinići, Ugnji, Pačarađe, Gluhi Do I Pekornica, zbog radova na dalekovodu Cetinje-Vrela-Prekornica.

Zbog radova u trafostanici “Autobuska”, od deset do 12 satibez napajanja električnom energijom ostaće potrošači Bogišinog krša, djela ulice Grahovske i Ivanbegove, Sportski centar i radio Cetinje.

U Kotoru od deset do 14 sati, zbog radova u trafostanici Grad 9, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

U Ulcinju od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće Kodre barake, Gimnazija DRITA I dio solanskog puta do stare klanice, zbog radova u trafostanici Kodre-Barake.

U Baru od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u okolini prodavnice “Lav”, zbog radova na niskonaponskom izvodu prema prodavnici “Lav” iz trafostanice Čačke.

U Plužinama od devet do 13 sati struju neće imati Stolac, Smriječno, Muratovica, Zabrđe, Kovači, Orah, Lisina, Gornja i donja Stabna, Zukva Ravno, Gornji i Donji Miloševići, Krivodo,Brljevo, Jasen i Stubica, zbog saniranja klizišta.

U Beranama zbog radova u trafostanici Beranselo, od devet do 14 sati bez strujeće ostati potrošači koji se napajaju sa te trafostanice.

U Andrijevici od deset sati do 15 sati i 30 minuta struju neće imati Košutiće, Konjuhe, Dulipolje, Jošanica i mala hidroelektrana Bradavac, zbog radova na dalekovodu 10 kV Konjuhe.

U Plavu od osam do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača seoskog područja Jara u Plavu, zbog radova na niskonaponskoj mreži Jara.

U Bijelom Polju zbog radova na dalekovodu Medanovići-Čokrlije od devet do 14 sati struju neće imati potrošači koji se napajaju iz te trafostanice.

U Pljevljima od deset do 13 sati bez struje će biti potrošači na područiju Bučja, Hoćevine, Vidara, Komina, Pliješevine, Hođžića i Šljivansko, zbog radova na 10kV dalekovodima.

Zbog radova na niskonaponskoj mreži od devet do 15 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači na područiju Borovice.

Na Žabljaku od devet do 16 sati struju neće imati Tmajevci, Borje, Tepačko Polje, Meždo, Šumanovac, i Ninkovići, zbog radova na dalekovodu.

U Šavniku od devet do 17 sati bez napajanja električnom energijom ostaće mjesna zajednica Boan, i fabrika Vode Ekoper, zbog radova na trafostanici Boan.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: