Karijerna staza: Pravac, motivacija i koraci do posla iz snova

0 komentar(a)
Ažurirano: 27.11.2015. 12:27h

Interkativni panel Karijerna staza: Pravac, motivacija i koraci do posla iz snova u organizaciji održan je u multimedijalnoj sali KIC Budo Tomović.

Organizatori panela bili su zaposli.ME tim, u saradnji sa Blue Coach i njihovim osnivačem Srđanom Vukčevićem.

"Na panelu je, pored predstavnika zaposli.ME tima i Blue Coach-a, učestvovalo oko 70 studenata i mladih ljudi, koji su uz dinamiku, interaktivnost i znatiželju tražili odgovore na pitanja: Kako doći do posla bez radnog iskustva? Kako sebe pronaći i otkriti sopstvene snage i slabosti? Kako promijeniti trenutno radno mjesto? I ostala mnoga pitanja na temu karijere i karijernog orjentisanja. Da panel obogati iskustvom i praktičnim savjetima, potrudio se i naš gost panelista, gospodin Radomir Nastić, višedecenijski sportski radnik i predavač na Fakultetu za sportski menadžment, UDG", saopšteno je iz zaposli.me.

Dodaje se da je predstavljen i psihološki alat Hogan Assesments.

"Za koji su se polaznici u velikoj mjeri prijavili nakon panela, što ima za cilj preciziniju karijernu orjentaciju, gdje rezultate testa tumače naši iskusni konsultanti i eksperti iz domena poslovne psihologije i testiranja ličnosti. Veliki broj pitanja koji je postavljen panelistima upućuje na interesovanje polaznika za svoju ličnu budućnost, što je ohrabrujuće, kako za organizatore panela, tako i za cjelokupno društvo", navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: