Jeftini gedžet da vam olakša dan

Još nije kasno da se pridružite akciji Vijesti
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.11.2015. 09:24h

Pametni uređaji osmišljeni su tako da nam olakšaju svakodnevni život, te stoga ne propustite priliku da za male pare postanete vlasnik „Prixton“ uređaja - pametnog telefona, sata ili tableta. Prije samo nekoliko godina bilo je nezamislivo da svoj računar nosite svuda sa sobom kako biste završili radne obaveze, pogledali na internetu nešto što vas zanima ili odahnuli uz omiljenu video-igru.

Situacija je postala dosta jednostavnija kada su se na tržištu pojavili laptopovi, ali su tableti kasnije još više uprostili stvar dozvolivši vam da cio svoj računar „spakujete“ u nekoliko inča. U samo 300 grama, španski brend “Prixton“ nudi tablet koji može postati vaš nerazdvojni prijatelj za svega 79,90 eura ukoliko se već danas priključite akciji “Vijesti”. Neophodno je da rezervišete vaš uređaj putem telefona ili mail adrese i sačekate kurirsku službu da vam isporuči željeni uređaj na kućnu adresu.

Ekran veličine 7 inča idealan je za surfovanje internetom, gledanje video-klipova, igranje video-igara i naravno, mnogo jednostavniji za, na primjer, kucanje dokumenata neophodnih za posao. Takođe, tablet je odlična zamjena za klasičan GPS uređaj jer u sebi ima instalirane mape, a preglednost ekrana lako će vas dovesti do bilo koje lokacije. „Prixtonov“ tablet posjeduje kameru i mikrofon, pa ako ste od onih koji vole da skajpuju, moći ćete da stupite u kontakt sa bilo kim.

Pet koraka do uređaja po nevjerovatno niskim cijenama

1. U “Vijestima” od ponedeljka 16. novembra pronađite talon za lijepljenje kupona.

2. Svakoga dana od utorka 17. novembra do petka 20. novembra pronađite kupon na naslovnici “Vijesti” i zalijepite ga na talon.

3. Ukoliko ste propustili neki kupon, u subotu 21. novembra pronađite džoker koji mijenja bilo koji propušteni kupon.

4. Rezervišite / Poručite uređaj na 069 599 060Ili pošaljite porudžbinu na mail: rezervacije@vijesti.me i ostavite: Ime, Prezime, adresa za isporuku, kontakt telefon i željeni proizvod

5. Sačekajte kurira koji će Vam donijeti uređaj, a Vi njemu predati talon i na taj način ostvariti pravo na kupovinu uređaja po nevjerovatno niskim cijenama.

Galerija

Bonus video: