Održana Dječija olimpijada u Herceg Novom

Školica sporta Jump, kao domaćin, odrekla se ukupnog plasmana gdje bi osvojili drugo mjesto i time prepustila gostima da ponesu pehare kući
52 pregleda 0 komentar(a)
dječija olimpijada, Foto: Slavica Kosić
dječija olimpijada, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 16.11.2015. 14:15h

Druga međunarodna Dječija olimpijada JUMP-2015, koja je u organizaciji Univerzalne školice sporta JUMP"iz Herceg Novog održana u nedjelju, okupila je 11 školica i oko 450 djece iz Crne Gore, Hrvatke i BiH.

Prvo mjesto osvojili su takmičari školice "AK Sanja" Bar, drugo mjesto djeca iz "Sport za sve" Kotor, a treće mjesto mali takmičari iz "Smart Gym" iz Podgorice.

Titulu najboljeg takmičara ponio je Kosta Radović iz "Smart Gyma" iz Podgorice sa osvojena tri zlata u sve tri discipline.

Hercegnovski "jumperi" okitili su se sa 7 zlatnih,10 srebrnih i 10 bronzanih medalja. Školica sporta Jump, kao domaćin, odrekla se ukupnog plasmana gdje bi osvojili drugo mjesto i time prepustila gostima da ponesu pehare kući.

“Jako smo ponosni i srećni zbog našeg uspjeha, ali i zbog i lijepo druženja sa prijateljima iz regiona , jer djeca i sport ne znaju za granice”, stakli su organizatori.

Bonus video: