Literarni konkurs za učenike povodom 70 godina UNESCO-a

Na literarnom konkursu, na temu „Kako nauka može da napravi ovaj svijet ljepšim mjestom za život“, mogu učestvovati učenici i učenice sedmog, osmog i devetog razreda
0 komentar(a)
UNESCO sjedište, Foto: Unesco.org
UNESCO sjedište, Foto: Unesco.org
Ažurirano: 16.11.2015. 10:21h

Ministarstvo prosvjete organizuje literarni konkurs za učenike osnovnih škola, povodom 70 godina od osnivanja Organizacije Ujedinjenih nacija za obrazovanje, nauku i kulturu (UNESCO).

Na literarnom konkursu, na temu „Kako nauka može da napravi ovaj svijet ljepšim mjestom za život“, mogu učestvovati učenici i učenice sedmog, osmog i devetog razreda.

„Stručni žiri Ministarstva prosvjete rangiraće prispjele radove, a za učenike/učenice autore najboljih literarnih radova obezbijeđene su vrijedne nagrade“, saopšteno je iz Ministarstva.

Radovi se dostavljaju lično ili putem pošte na adresu Ul. Vaka Đurovića b.b. 81000 Podgorica, u zatvorenoj koverti, s naznakom „Za literarni konkurs“.

„Uz rad je potrebno navesti podatke o nazivu škole, učeniku/učenici, mentoru i kontakt telefon. Rok za dostavljanje radova je 16. decembar 2015. godine“, kaže se u saopštenju.