U DUŽINI OD 1,1 KILOMETAR

Počela rekonstrukcija puta Plav - Vojno selo - Gusinje

Izgradnjom saobraćajnice Plav će, kako je saopšteno iz Opštine, unaprijediti povezanost gradskih sa prigradskim naseljima a ujedno, izgradnja I faze je preduslov za izgradnju moderne saobraćajnice koja bi povezivala Plav sa Gusinjem preko Vojnog sela
638 pregleda 3 komentar(a)
Vojno selo, Foto: Opština Plav
Vojno selo, Foto: Opština Plav
Ažurirano: 26.11.2018. 12:15h

Izgradnja prve faze saobraćajnice Plav - Vojno selo - Gusinje, doprinijeće boljem, kvalitetnijem i sigurnijem saobraćaju u ovom dijelu opštine, konstatovano je prilikom obilaska novootvorenog gradilišta u Vojnom selu od strane rukovodstva plavske opštine.

Radove na izgradnji saobraćajnice obišli su predsjednik Opštine Plav Mirsad Bajraktarević, potpredsjednik Nihad Canović i direktor Rusmir Bajraktarević.

U okviru prve faze predviđena je izgradnja 1,1 km puta, sa dvije kolovozne trake, dvostranim trotoarima i javnom rasvetom.

Ugovorena vrijednost radova je preko 885.000 eura.

Predsjednik Opštine Bajraktarević je istakao da su u proteklih tri mjeseca uspješno riješili imovinsko-pravne odnose zbog kojih je bio blokiran početak radova, i da je velika pomoć u rješavanju tog problema pružena od strane Vlade Crne Gore.

Izgradnjom saobraćajnice Plav će, kako je saopšteno iz Opštine, unaprijediti povezanost gradskih sa prigradskim naseljima a ujedno, izgradnja I faze je preduslov za izgradnju moderne saobraćajnice koja bi povezivala Plav sa Gusinjem preko Vojnog sela.

Preporučujemo za Vas