Tradicionalna večera Rotari kluba Budva 28. novembra

Na svečanoj večeri predstaviće se akcija "Moj prvi dom", inaugurisati novi članovi Rotari kluba Budva, organizovati aukcija klupskih slika i dobrotvorna lutrija
59 pregleda 1 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock.com
Budva, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 05.11.2015. 10:44h

Tradicionalna večera Rotari kluba Budva Ladies' Night održaće se 28. novembra 2015, sa početkom u 19.30 časova, u hotelu „Queen of Montenegro“ u Budvi.

Na svečanoj večeri predstaviće se akcija "Moj prvi dom", inaugurisati novi članovi Rotari kluba Budva, organizovati aukcija klupskih slika i dobrotvorna lutrija.

Kompletan neto prihod od ove večeri namijenjen je akciji Moj prvi dom - nabavci opreme za dječije i porodiljsko odjeljenje Opšte bolnice Kotor (istovremeno i bolnica opštine Budva), koju Rotari klub Budva organizuje posredstvom Global Grant projekta u kome su partneri Rotari klubovi iz Crne Gore, Rotary Club Budapest City, Rotary club Oklahoma City i Rotary club Minhen.

Na "Rotary Summer Party"-ju, održanom 22. avgusta prikupljeno je za ovu namjenu 13.043 eura, a očekuje se da će se sa manifestacijom „Ladies' Night“ preći suma od 20.000 eura.

Ukupna suma od 75.000 dolara, koliko se planira da u naredna tri mjeseca obezbijede Rotari klubovi iz zemlje i inostranstva, te Rotary International, podići će nivo bolničkih usluga na porodiljskom odjeljenju na značajno viši i savremeniji nivo, primjeren 21. vijeku.

Na okupljanje rotarijanaca dobrodošli su svi prijatelji Rotarija, Budve i Crne Gore i ljudi dobre volje spremni da pomognu drugima.

Dobročinitelji koji nisu u mogućnosti da prisustvuju Partiju, a žele da pomognu, odgovarajući iznos donacije mogu uplatiti na račun Rotari kluba Budva 530-11957-32, sa naznakom MOJ PRVI DOM.

Bonus video: