Vukićević ostaje na čelu Notarske komore

Vukićević je kazao da je uvjeren da će NKCG, nakon četiri i po godine od uvođenja notarijata u pravni sistem države, nastaviti sa uspješnim radom i obezbjeđivanjem pravne sigurnost svim zainteresovanim građanima, odnosno klijentima
137 pregleda 1 komentar(a)
TV Vijesti notari, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
TV Vijesti notari, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 01.11.2015. 15:11h

Podgorički notar Branislav Vukićević ponovo je danas izabran za predsjednika Notarske komore Crne Gore (NKCG), i tu funkciju će obavljati i naredne dvije godine.

Vukićević je kazao da je uvjeren da će NKCG, nakon četiri i po godine od uvođenja notarijata u pravni sistem države, nastaviti sa uspješnim radom i obezbjeđivanjem pravne sigurnost svim zainteresovanim građanima, odnosno klijentima.

Na izbornoj Skupštini Komore odlučeno je da potpredsjedničko mjesto zadrži Darko Ćurić, dok su za članove novog, sedmočlanog Upravnog odbora NKCG izabrani Jadranka Adžić, Mira Bogić, Danilo Jovanović, Rade Jovanović, Anđelko Milošević, Igor Stijovići i Andrijana Vukčević.

Na Skupštini je izabran i disciplinski tužilac Svetozar Bogavac, predsjednica disciplinske komisije Milica Moštrokol, kao i članovi Komisije za pregled finansijskog poslovanja Ranka Vujović, Nataša Janjušević i Dalibor Knežević.

Bonus video: