Tivat: Učenici rezbarili bundeve

U sjajnoj atmosferi i uz puno zabave, djeca su uživala praveći maštovite kreacije od bundeva kojih su Porto Montenegro i ostali sponzori akcije, obezbjedili ukupno preko tonu
104 pregleda 5 komentar(a)
Ažurirano: 30.10.2015. 14:52h

Skoro 100 učesnika – članova Dječijeg saveza i učenika tivatskih pškola, odazvalo se danas tradicionalnom takmičenju rezbarenja bundeva koje je održano u Porto Montenegeru uoči praznika Haloween – Noć vještica.

U sjajnoj atmosferi i uz puno zabave, djeca su uživala praveći maštovite kreacije od bundeva kojih su Porto Montenegro i ostali sponzori akcije, obezbjedili ukupno preko tonu.

Izrezbarene tikve i pipuni kao i niz drugih maštovitih sitnica, svi u duhu Haloween-a, prodavani su tokom čitavog dana na posebnom štandu ispred restorana „One“ u Porto Montenegru, a čitav prihod namijenjen je pomoći u liječenju petogodišnje djevojčice Anastazije Đurović iz Tivta.

Autori najmaštovitije izrazbarenih bundeva su i nagrađeni.

Humanitarnoj akciji nazvanoj "Bundeve za osmijeh", priključio se i tim restorana “One” sa pripremiljenim poslasticama od tikava i pipuna koje su se prodavale na njihovom štandu.

Hotel “Regent Porto Montenegro” je pripremio specijalnu ponudu pa je u jednom od njegovih restorana služen “Ručak sa ukusom bundeve” – supa, glavno jelo i dezert po ukupnoj cijeni od 13 eura, a cijelokupna dnevna zarada od prodaje svih ovih delicija takođe je usmjerena za Anastazijino liječenje.

Galerija

Bonus video: