DJEČJE MUZIČKO TAKMIČENJE U TIVTU

Na takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“ sedamnaestoro djece iz Herceg Novog

Na tom nastupu djeca iz Novog će pjesmom i plesom predstavljati jednu od evropskih zemalja
291 pregleda 0 komentar(a)
Sa audicije, Foto: Slavica Kosić
Sa audicije, Foto: Slavica Kosić

Na dječjem muzičkom takmičenju „Crna Gora u ritmu Evrope“ koje će se na proljeće održati u Tivtu, nastupiće sedamnaestoro djece koji će predstavljati Herceg Novi: Jana Jakšić, Emilija Milak, Sara Giga, Tatjana Sukara, Mija Mišević, Jovana Jančić, Iva Radulović, Zorana Pečurica, Lana Bulatović, Ksenija Pejović, Gala Rašović, Ivana Šundić, Ana Miljanić, Aleksandar Pavlićević, Sara Pečurica, Kristina Naumović i Ana Ercegovic.

Odluku o izboru djece donio je direktor televizijskog programa „Crna Gora u ritmu Evrope“, koji se emituje na televiziji sa nacionalnom pokrivenošću. Sa njima će u narednom periodu raditi stručni tim organizacije „Crna Gora u ritmu Evrope“, koji će ih pripremiti i osmisliti koreografiju za finalno takmičenje.

Na tom nastupu djeca iz Novog će pjesmom i plesom predstavljati jednu od evropskih zemalja, koju će im naknadno dodijeliti organizatori, a nastup će biti osmišljen u saradnji sa ambasadorom te zemlje u Crnoj Gori.

"„Crna Gora u ritmu Evrope“ u Herceg Novom se organizuje uz podršku Sekretarijata za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, koji koordinira aktivnosti i prati svaku fazu projekta, od audicija, preko proba do nastupa na ovom takmičenju namijenjenom najmlađima. Učešće u ovom kreativnom projektu je još jedan vid podrške Opštine djeci i mladima, razvoju njihove kreativnosti i otvorenosti, stvaranju novih prijateljstava i sticanju znanja”, saopšteno je iz lokalne uprave.

Preporučujemo za Vas