OLAKŠAĆE RAD

Služba zaštite Glavnog grada donirala opremu kolegama na Žabljaku

Komandir Službe zaštite Žabljaka Drago Popović izrazio je zahvalnost Službi zaštite i upravi Glavnog grada na vrijednom poklonu
0 komentar(a)
Služba zaštite, Žabljak, Foto: Podgorica.me
Služba zaštite, Žabljak, Foto: Podgorica.me
Ažurirano: 23.09.2015. 15:44h

Komandir Službe zaštite Glavnog grada Andrija Čađenović, sa saradnicima, posjetio je Službu zaštite Opštine Zabljak i tom prilikom je između predstavnika dvije službe potpisan ugovor o donaciji opreme i razvalnog alata za vađenje ljudi prilikom saobaćajnih udesa..

Služba zaštite Glavnog grada prepoznala je značaj i potrebu da svojim kolegama iz Žabljaka donira opremu i adekvatan alat koji će im u mnogome olakšati rad i omogućiti njihovu efikasniju reakciju prilikom spašavanja ljudskih života u saobraćajnim nesrećama.

Pripadnici Službe zaštite Glavnog grada su tom prilikom svojim kolegama predstavili na koji način i u kojim situacijam mogu koristiti doniranu opremu.

Komandir Službe zaštite Žabljaka Drago Popović izrazio je zahvalnost Službi zaštite i upravi Glavnog grada na vrijednom poklonu i pokazanom razumijevanju i solidarnosti, posebno ističući koliko je ona značajna i potrebna za efikasnije funkcionisanje Službe zaštite Žabljaka.

Preporučujemo za Vas