Reagovali iz Opštine Rožaje: Vozač sam putovao do Peći

104 pregleda 27 komentar(a)
pijaca Peć, Foto: Čitalac Vijesti
pijaca Peć, Foto: Čitalac Vijesti
Ažurirano: 22.09.2015. 17:42h

Iz Opštine Rožaje reagovali su na tekst objavljen u “Vijestima” 19. 09. 2015. godine u “Vijestima” po nazivom “Po papriku u Peć službenim vozilom”.

Iz Opštine tvrde da je neistina i izmišljotina da je supruga predsjednika Opštine Rožaje, gospodina Ejupa Nurkovića bila na pijaci u Peći (Kosovo), službenim autom “audi A4’’ registarskih tablica RO-AC 001, a koje su saopštili neimenovani očevici.

“Istina je da je službeni vozač kabineta Predsjednika, gospodin Kuč Ahmedin, po nalogu za korišćenje službenog vozila predsjednika opštine (br 77, od 15. 09. 2015. godine) sam išao u Peć, da preda projektnu dokumentaciju za projekat kojim je opština Rožaje aplicirala za sredstva Evropske unije u okviru prvog poziva za projekte IPA programa prekogranične saradnje između Crne Gore i Kosova. Vraćajući se u Rožaje, gospodin Kuč je svratio u obližnji market i nastavio svoj put nazad. Potvrda da se službeno vozilo i gorivo nisu trošili u druge svrhe je i kilometraža koja se unosi poslije svakog službenog puta, a koja se slaže sa redovnom evidencijom koja se vodi u opštinskim organima uprave”, piše u reagovanju.

“Predsjednik Opštine Rožaje, gospodin Ejup Nurković je odlučio da pokrene prijavu za klevete i laži protiv Aide Skorupan, na sudu u Rožajama”, saopšteno je između ostalog u reagovanju iz kabineta predsjednika Opštine Rpožaje.

Bonus video: