Novo ime: Atlas postaje Capital Plaza?

Izgradnja je počela 2008. i trebalo je da bude završena 2010, a u međuvremenu je Duško Knežević ostao bez svog dijela
725 pregleda 11 komentar(a)
Atlas Capital Centar, Foto: Zoran Đurić
Atlas Capital Centar, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 17.09.2015. 05:46h

Poslovno-stambeni objekat, poznat kao “Atlas Capital centar”, biće otvoren sjutra veče, ali pod novim imenom.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, centar u koji je zvanično uloženo više od 120 miliona eura zvaće se The Capital Plaza.

Tu informaciju nije juče željela da potvrdi, ali ni da demantuje, Marina Knežević, osoba za kontakte ispred “TCP”, kako je navedeno u saopštenju za medije.

Saopšteno je da će vrpcu presjeći premijer Milo Đukanović, predsjednik Upravnog odbora Abu Dhabi Financial Grupe Abulhamid Saeed, ambasadorka UAE u Crnoj Gori Hafsa Abdulla Mohamed Sharif Al Ulama i izvršni direktor Abu Dhabi Financial Grupe Jassim Alseddiqi.

“Novo ime centra i novi vizuelni identitet biće predstavljeni na samoj ceremoniji otvaranja, a takođe iste večeri biće objavljeno i ime budućeg hotela”, saopšteno je juče.

Firma za investicije Abu Dabi kapital menadžment (ADCM) potpisala je 25. aprila prošle godine sporazum o izgradnji hotela u jednom od najvećih i najluksuznijih centara u regionu. Tada je najavljeno da će šestospratni hotel biti završen do kraja 2015. godine.

Atlas Capital centar bio je zajednički projekat Atlas grupe Duška Kneževića i Kapital investmenta. Knežević je, međutim, ostao bez 23 odsto udjela, jer Arapi nijesu bili zadovoljni realizacijom projekta.

Zvanično, iz kompanija je saopšteno da partneri imaju drugačije prioritete...

Izgradnja je počela u avgustu 2008. i trebalo je da bude završena početkom 2010.

Spremaju do sada neviđenu vodenu projekciju na fontani

Novo ime i vizuelni identitet, saopšteno je juče, biće prikazani “putem zanimljivog audio-vizuelnog performansa, koji ranije nije viđen u Crnoj Gori (hologram, 3D mapping, vodena projekcija na fontani)”.

Povodom otvaranja, u subotu će biti organizovan koncert Sergeja Ćetkovića i prateći zabavni program, a peredviđen je i vatromet.

Na otvaranju u petak specijalna gošća biće čelistkinja Ana Rucner.

Plaza će zvanično početi sa radom u subotu, u 10 časova.

Bonus video: