Septembar u Luštici Bay u znaku umjetnosti, sporta i zdravog života

Stanovnici Luštica Baya, njihove porodice, gosti i posjetioci i tokom ovog mjeseca će imati priliku da pohađaju časove golfa za djecu i odrasle, streličarstva, jedrenja i veslanja na dasci
3 komentar(a)
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Luštica Bay, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 03.09.2015. 15:56h

Golf takmičenja, kursevi streličarstva i jedrenja, te veslanja na dasci, kao i likovne izložbe ispuniće septembar u Luštica Bayu, novoj turističkoj zajednici nadomak Tivta.

Četvrto golf takmičenje u ovoj sezoni biće održano u petak, 4. septembra, na Luštica Bay golf vježbalištu.

Ljubitelji likovne umjetnosti u ponedjeljak, 7. avgusta, imaće priliku da prisustvuju otvaranju izložbe poznatog akademskog slikara Vučića Ćetkovića. Tokom izložbe će biti priređen i kocert violinistkinje Milene Vuković, članice Crnogorskog simfonijskog orkestra i ženskog orkestra MNE Muse.

Predstavljanje monografije “Tivatski slikari” u organizaciji Matice Boke i Centra za kulturu biće priređeno u utorak, 15. septembra, a jedan od sponzora ovog projekta je i Luštica Bay. Već u ponedjeljak, 21. septembra u Luštica će drugi put radove izložiti tivatski umjetnik Zoran Kruta.

Stanovnici Luštica Baya, njihove porodice, gosti i posjetioci i tokom ovog mjeseca će imati priliku da pohađaju časove golfa za djecu i odrasle, streličarstva, jedrenja i veslanja na dasci.

“Marketing tim Lustica Bay sa posebnim zadovoljstvom ugostio je nedavno i prestižnog britanskog fotografa Dejvida Hamiltona koji trenutno radi na pripremi turističke monografije Crne Gore. Naša namjera je bila da prikažemo čitavo poluostrvo Luštica kao riznicu tradicije kako bi ovo područje dobilo zasluženi tretman u monografiji. Poznati fotograf imao je priliku da se upozna sa ljepotama Luštice, starom arhitekturom i starim mlinovima za masline, pa smo pored ostalog, posjetili i stari mlin i konobu koji pripadaju poznatim proizvođačima maslinovog ulja – porodici Moric,” kazala je juče je Slavica Milić iz marketinga kompanije “Luštica Development.”

Bonus video: