HN: Janićijević pobjednik u najjačoj kategoriji

Janićijević ističe da je novski turnir “najbolje organizovani turnir za veterane u regionu” i da će nastojati da učestvuje svake godine, jer je "ogromno zadovoljstvo biti na moru i igrati tenis, praktično ovo je jedan dodatni skraćeni odmor"
384 pregleda 0 komentar(a)
Goran Janićijević, tenis za veterane, Foto: Slavica Kosić
Goran Janićijević, tenis za veterane, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 23.08.2015. 15:07h

Trodnevni VIII Međunarodni teniski turnir veterana "Herceg-Novi VET 2015" završen je danas na terenima Teniskog kluba "SBS" na Toploj i Sportskog centra "Igalo".

Učestvovalo je 86 takmičara iz Crne Gore, Srbije, BiH, Slovenije, Hrvatske, Njemačke, Mađarske, Slovačke, Češke i Rusije.

Goran Janićijević iz Mladenovca, pobjednik u najjačoj kategoriji turnira 35+, ističe da je novski turnir “najbolje organizovani turnir za veterane u regionu” i da će nastojati da učestvuje svake godine, jer je "ogromno zadovoljstvo biti na moru i igrati tenis, praktično ovo je jedan dodatni skraćeni odmor".

U ostalim kategorijama najbolji su bili: Dubl žene - Stela Kosović (HN) i Ana Josović (Obrenovac). Sinlg žene Zorica Đurković (Bg). Dubl 50+ - Konstantin Popović (Pg) i Veselin Mićanović (Nk). Dubl 35+ Dragan Vukić (Tuzla) i Nebojša Šćekić (Pg). Singl 55+ Špiro Nenadović (HN). Singl 45 + Goran Durković (Pg).

Boris Obradović iz TK Herceg Novi je kazao da je turnir uvršten u zvanični kalendar Saveza teniskih veterana Crne Gore i igra se po ITF pravilima za veteranske turnire u sedam kategorija i ima veliku šansu da uđe u ITF kalendar.

Organizator turnira bio je Teniski klub Herceg Novi, a pokrovitelji Opština i Turistička organizacija Herceg Novi.

Bonus video: