Donirali računarsku opremu školama u Rožajama

“Time se stvaraju preduslovi za efikasniji rad i bolje izvođenje nastave“, poručio je Ferizović, dodajući da je donacija još jedan primjer posvećenosti banke zajednici kojoj pripada
106 pregleda 1 komentar(a)
Rožaje, CKB, Foto: CKB
Rožaje, CKB, Foto: CKB
Ažurirano: 18.08.2015. 12:10h

Crnogorska komercijalna banka (CKB) donirala je LCD televizore i računarsku opremu školama na teritoriji Rožaja u cilju osavremenjavanja nastavnog procesa.

Kako su navodi u saopštenju CKB-a, računarsku opremu i LCD televizore donirani su Osnovnoj školi 25. maj, Osnovnoj školi Bukovica i Gimnaziji 30. septembar, uoči početka nove školske godine.

Menadžer filijale CKB-a u Rožajama, Almir Ferizović kazao je da ta banka, u okviru društveno odgovornog poslovanja, kontinuirano ulaže u obrazovni sistem podržavajući obrazovno-vaspitne ustanove.

“Time se stvaraju preduslovi za efikasniji rad i bolje izvođenje nastave“, poručio je Ferizović, dodajući da je donacija još jedan primjer posvećenosti banke zajednici kojoj pripada.

Direktor Gimnazije 30. septembar Fejzo Murić, direktor OŠ 25. maj Safet Feleć i direktor OŠ Bukovica Mehmed Husović, zahvalili su se na donaciji.

„LCD televizori i računari koje je donirala CKB namijenjeni su za kabinete stranih jezika kako bi učenicima bio olakšan tok usvajanja znanja i nastava bila očiglednija i zanimljivija, kao i za unapređenje informatičkog obrazovanja“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: