Nestanak struje blokirao karte

Usljed više sile prethodnih dana je bilo određenih zastoja u radu, zbog čega se izvinjavamo našim putnicima, kazao je Radoman
245 pregleda 0 komentar(a)
Luka Bar, Foto: Radomir Petrić
Luka Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 14.08.2015. 13:35h

Nekoliko građana obratilo se redakciji “Vijesti” jer su dva dana bezuspješno pokušavali zamijeniti brodske karte na liniji Bar-Bari, pošto u agenciji AD “Barska plovidba” kompjuteri za to vrijeme nisu radili zbog nestanka struje. Oni su kazali da je, „nedopustivo da u jeku sezone“ na jedinoj putničkoj brodskoj liniji iz Crne Gore gosti dobijaju takve informacije, uz prozivku kompaniji što nije obezbijedila agregat, a „učestala su i kašnjenja u polascima iz Barija, u 02 ili 03 časa“.

Izvršni direktor kompanije Rade Radoman je „Vijestima“ ukazao da AD “Barska plovidba” ne može biti odgovorno zbog izostanka napajanja strujom zgrade Putničkog terminala, “posebno imajući u vidu da smo gotovo svakih sat vremena dobijali uvjeravanja da će struja doći vrlo brzo” od odgovornih inženjera iz lučkog kontejnerskog terminala koji održavaju trafo stanicu sa koje se napaja zgrada Terminala”.

“'Barska plovidba' za prodaju karata na liniji Bar- Bari-Bar koristi najsavremeniji rezervacioni sistem Forth CRS, čije je sjedište u Grčkoj. Usljed više sile prethodnih dana je bilo određenih zastoja u radu, zbog čega se izvinjavamo našim putnicima. Do zakašnjenja u dolasku broda „Sveti Stefan II“ dolazi isključivo zbog ogromnih gužvi i zakrčenja u luci Bari. Brod „Svet Stefan II“ redovno saobraća na ovoj liniji, shodno redu plovidbe, bez ijednog propuštenog putovanja”, istakao je Radoman.

On je dodao da su kvalitet usluge i čistoće na brodu „Sveti Stefan II“ na zavidnom nivou, te da u kompaniji na to nisu imali nijednu primjedbu.

Cijene karata na ovoj liniji, naveo je, na nivou su cijena na alternativnim putnim pravcima Bari - Drač i Bari - Dubrovnik “i nisu povećavane u posljednjih 12 godina”.

Bonus video: