IVANOVIĆ I DALJE ĆUTI

Ko je ljubavio i pušio o trošku države

Karticom Ministarstva, sa brojem 6000000000001400, trgovalo se na podgoričkoj benzinskoj pumpi “Jugopetrola”. Iako je provjera navodno pokrenuta prije više od četiri mjeseca, u Ministarstvu i dalje ćute
53 pregleda 0 komentar(a)
Petar Ivanović, Foto: Savo Prelević
Petar Ivanović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 13.08.2015. 15:15h

Ministar poljoprivrede i ruralnog razvoja Petar Ivanović još neće da saopšti, ko je prije više od četiri mjeseca potrošio državnih 48 eura za 10 kutija cigarilosa. Iz Ministarstva do sinoć nije odgovoreno “Vijestima” ko je 28. marta zloupotrebio platnu karticu za gorivo tog resora, kupivši 10 kutija cigarilosa “Toscanello aroma caffe”, koje koštaju po 4,8 eura.

Ministar Ivanović je prije dva dana, tokom radnog doručka sa novinarima, ponovo odbio da kaže ko je od njegovih službenika zloupotrijebio novac poreskih obveznika. On je nagovijestio da službenik nije sankcionisan jer, kako je kazao, država nije oštećena za iznos od 48 eura. Iza svega se, tvrdi ministar, krije “simpatična, emotivna priča”.

Karticom Ministarstva, sa brojem 6000000000001400, trgovalo se na podgoričkoj benzinskoj pumpi “Jugopetrola”. Iako je provjera navodno pokrenuta prije više od četiri mjeseca, u Ministarstvu i dalje ćute.

Ranije je saopšteno da je Ivanović tražio da se pokrene provjera eventualne zloupotrebe sredstava Ministarstva sa službene kartice za gorivo. Portparolka Irena Kovačević ranije je rekla “Vijestima”da je Ministarstvo počelo proceduru provjere, te da ne bježe od odgovornosti u slučaju bilo kakve zloupotrebe.

Preporučujemo za Vas