Nuhodžić i Veljović: Policija dokazala da je luka sigurnosti i spokoja naše djece

"Neka humanost, plemenitost, stručnost i poštovanje zakona i dalje budu okosnica vašeg rada"
133 pregleda 10 komentar(a)
Mevludin Nuhodžić, Veselin Veljović, Foto: Filip Roganović
Mevludin Nuhodžić, Veselin Veljović, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 02.10.2018. 12:59h

Ministar unutrašnjih poslova, Mevludin Nuhodžić i direktor Uprave polcije, Veselin Veljović čestitali su Dan unutrašnjih poslova službenicima i poželjeli da humanost, plemenitost i poštovanje zakona i dalje budu okosnica njihovog rada.

Oni su kazali da su ponosni na rezultate realizovane prethodne godine.

"Požrtvovano radeći na suzbijanju svih negativnih pojava u društvu, u svakom ste trenutku bili spremni svoje sposobnosti, znanja i vještine staviti u službi države i građana i na tome vam iskreno zahvaljujemo“, kaže se u čestitki Nuhodžića i Veljovića.

Kako su kazali, službenici su svojom profesionalnošću, odgovornošću i nesebičnom predanošću kojom svakodnevno rješavaju i najsloženije zadatke, dokazali da su luka sigurnosti i spokoja svačije djece.

"Iako svjesni da su pred nama nove i zahtjevnije obaveze, vjerujemo da će Ministarstvo unutrašniih poslova i Uprava policije u vremenu koje dolazi nastaviti da hrabro i posvećeno izvršavaju poslove iz svoje nadležnosti. Neka humanost, plemenitost, stručnost i poštovanje zakona i dalje budu okosnica vašeg rada", zaključuje se u čestitki.

Bonus video: