"Boka" Petra Tomanovića – najbolja fotografija na konkursu Hipotekarne banke

Hipotekarna banka planira da u nekoj od svojih poslovnica organizuje izložbu fotografija koje su ušle u uži izbor konkursa
0 komentar(a)
Hipotekarna banka, foto konkurs, Foto: Hipotekarna banka
Hipotekarna banka, foto konkurs, Foto: Hipotekarna banka
Ažurirano: 11.07.2015. 13:24h

Hipotekarna banka nagradila je autore tri najbolje fotografije pristigle na konkurs "Montenegro zoom".

Prvu nagradu u iznosu od 250 eura osvojio je Petar Tomanović za fotografiju "Boka". Drugu nagradu i 150 eura osvojila je Mirjana Prelević za fotografiju "Skadarsko", a treću nagradu u iznosu od 100 eura Michael Bader za fotografiju "Budva“".

Nagrađeni radovi mogu se pogledati na sajtu banke, čiji novi dizajn upravo krase te tri fotografije.

"Na konkurs Hipotekarne banke koji se odvijao pod sloganom "Posvećeni vašoj kreativnosti" pristiglo je blizu 1.200 fotografija. Ovaj konkurs je bio namijenjen i profesionalnim fotografima i svim kreativnim ljudima kojima je fotografisanje hobi. Cilj je bio da učesnici prikažu ljepotu Crne Gore, nepoznate predjele i one poznate u atmosferi i iz uglova koji pokazuju kreativnost autora. Inspiracije i kreativnosti nije nedostajalo, jako je bilo teško izabrati najbolje", izjavila je direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić.

Ona je najavila da Hipotekarna banka planira da u nekoj od svojih poslovnica organizuje izložbu fotografija koje su ušle u uži izbor.

Bonus video: