"DEPONIJA" DALA NAJBOLJU PONUDU

Auta izgorjela na Ćemovskom polju kupljena za 215 eura po toni

Iz Uprave su istakli da ne raspolažu podacima koliko je vlasnika izgorjelih automobila podnijelo tužbe zbog požara u maju 2011. godine
76 pregleda 0 komentar(a)
auta, Ćemovsko polje, Foto: Zoran Đurić
auta, Ćemovsko polje, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 28.05.2015. 09:21h

Gradsko preduzeće „Deponija” otkupilo je olupine izgorjelih automobila na Ćemovskom polju za  215 eura po toni.

Iz Uprave za imovinu saopštili su da je „Deponija” izgorjela vozila kupila na tenderu objavljenom  prije više od dva mjeseca.

“Postupak primanja i otvaranje ponuda je sproveden 19. marta, kada su dostavljene četiri ponude. Najpovoljnija  bila je 'Deponije”, navodi se u saopštenju.

Premještanje vozila počelo je prošle srijede, a planirano je da se sva  premjeste do kraja ove  sedmice.

Iz Uprave su naveli da ne znaju tačan broj vozila na Ćemovskom polju koja su izgorjela, ali da će se to utvrditi nakon što se  premjeste.

“Po izvještajima nakon izbijanja požara, utvrđeno je da je izgorjelo 755 motornih vozila, 142 motocikla, pet kombija, tri kamiona, dva priključna vozila i dva traktora”, piše u saopštenju.

Iz Uprave su istakli  da ne raspolažu podacima koliko je vlasnika izgorjelih automobila podnijelo tužbe zbog požara u maju 2011. godine.

“Sva zaplijenjena vozila na teritoriji Crne Gore sada se  skladište na parking prostoru kasarne u Maslinama. Lokacija je privremeno rješenje dok se ne izgradi posebno skladište po evropskim standardima”, navodi se u saopštenju. 

Preporučujemo za Vas