Konjević: Nova "Limenka" će zadovoljiti potrebe građana

“Više od trećine crnogorskog stanovništva moći će da dobije uslugu na nivou. Šalter sala ima preko 400 kvadrata i 22 šaltera, a u čekaonici ima 70 mjesta”, kazao je Konjević dodajući da je uveden i elektronski sistema kontrole, takozvani "tiketing"
22 komentar(a)
Ažurirano: 20.05.2015. 11:13h

Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević obišao je danas rekonstruisanu zgardu “Limenke”, gdje jeod juče ponovo smještena Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove MUP-a.

Konjević je kazao da vjeruje da će uslovi u novoj "Limenci" zadovoljiti potrebe građana i službenika.

“Više od trećine crnogorskog stanovništva moći će da dobije uslugu na nivou. Šalter sala ima preko 400 kvadrata i 22 šaltera, a u čekaonici ima 70 mjesta”, kazao je Konjević dodajući da je uveden i elektronski sistema kontrole, takozvani "tiketing".

"Građani će dobiti vrijeme i broj šaltera na koji mogu da se jave. Imamo informativni desk za one koji dolaze samo da dobiju informaciju”, kazao je on.

Novi sistem omogućava građanima da putem monitora prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu..

Konjević je objasnio da je rekonstrukcija finansirana od novca koji se u budžet MUP-a slio prodajom benzinske pumpe u Zagoriču..

On je najavio da će se u toj zgardi useliti i Direkcija za azil, Upravna inspekcija, Operativno komunikacioni centar 112, ali i Specijalno policijsko odjeljenje UP.

Galerija

Bonus video: