PJ Podgorica od utorka opet u "Limenci"

PJ Podgorica će od utorka primjenjivati stari režim rada, tako da će radno vrijeme biti od 9 do 17 sati, a predviđeni rad sa strankama biće u periodu od 10 do 16 sati svakog radnog dana, dok vikendom se neće raditi
808 pregleda 0 komentar(a)
LIMENKA_1, Foto: S. Prelević
LIMENKA_1, Foto: S. Prelević
Ažurirano: 17.05.2015. 16:09h

Područna jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Podgorica neće raditi sa građanima sjutra, zbog preseljenja sa privremene lokacije u zgradi Uprave policije u rekonstruisane prostorije takozvane Limenke.

Područna jedinica za upravne unutrašnje poslove Podgorica od utorka će biti na staroj lokaciji, u ulici Jovana Tomaševića bb, gdje nastavlja sa radom u novoadaptiranim prostorijama "Limenke".

PJ Podgorica će od utorka primjenjivati stari režim rada, tako da će radno vrijeme biti od 9 do 17 sati, a predviđeni rad sa strankama biće u periodu od 10 do 16 sati svakog radnog dana, dok vikendom se neće raditi.

"Rekonstrukcijom prostorija PJ Podgorica stvoriće se bolji uslovi rada za službenike Direktorata za upravne unutrašnje poslove, koji će u modernom ambijentu koji zadovoljava najviše tehničke i informatičke standarde, pružati bolje i efikasnije usluge građanima", saopšteno je zi MUP-a.

Registracija vozila takođe će se preseliti u adaptirane prostorije PJ Podgorica.

Nova "Limenka" imaće 22 šaltera za primanje zahtjeva i izdavanje dokumenata čime će se riješiti problem gužvi, a građani će na red za uslugu dolaziti putem elektronskog sistema kontrole, takozvanog tiketinga, koji će biti postavljen u čekaonici sa oko 70 mjesta.

"Tako će građani putem monitora moći da prate kada je njihov red za predaju zahtjeva i na kojem šalteru mogu dobiti traženu uslugu", kazali su iz MUP-a.

Bonus video: