Festival vina u Herceg Novom

"Među učesnicima su najpoznatije vinarije iz regiona i vinarije iz Italije i Francuske, a biće predstvljena i bogata gastro ponuda"
165 pregleda 0 komentar(a)
Gradska kafana Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Gradska kafana Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 10.05.2015. 13:44h

Dvodnevna manifestacija “NTC wine and gastronomy festival” koju organizuju kompanije Lighthouse of Montenegro i NTC iz Nikšića počinje u ponedjeljak u Gradskoj kafani, u Herceg Novom.

Na Sajmu vina predstaviće se više od 40 izlagača iz cijele Evrope.

"Među učesnicima su najpoznatije vinarije iz regiona i vinarije iz Italije i Francuske, a biće predstvljena i bogata gastro ponuda”, kazao je Jovan Mićunović, direktor prodaje u kompaniji Lighthouse of Montenegro.

“Posjetioci će imati mogućnost degustacije najkvalitetnijih vina poznatih vinarij. Takođe gosti će moći da probaju specijalitete od premium De cecco pašti, koje su u Italiji na prvom mjestu, kao i da probaju mnogobrojne koktele koji će biti na raspolaganju. Posjetioci će kroz direktnu komunikaciju sa našim stručnim timom dobiti sve odgovore ukoliko imaju bilo kakve nedoumice", kazao je Mićunović.

Organizatori naglašavaju da je sajam značajan događaj na tržištu Crne Gore, koji ima tendenciju da preraste u tradiciju i da svake godine bude sve veći.

Kroz ovu manifestaciju crnogorske kompanije poboljšavaju uslugu i ponudu na tržištu, čime postaju konkurentniji u odnosu na zemlje regiona.

Bonus video: