Herceg Novi: Danas i sjutra prvi festival vina i gastronomije

Na festivalu će se, pored proizvođača iz Crne Gore predstaviti firme sa kojima „NTC“ kompanija sarađuje, iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske
104 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.05.2015. 11:34h

U Gradskoj kafani u Herceg Novom kompanija „NTC“ danas i sjutra u periodu od 12 do 18 časova organizuje prvi festival vina i gastronomije.

Na festivalu će se, pored proizvođača iz Crne Gore predstaviti firme sa kojima „NTC“ kompanija sarađuje, iz Francuske, Italije, Njemačke, Holandije, Španije, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

„Manifestaciji će prisustvovati eminentni ugostitelji, vlasnici i menadžeri elitnih restorana i hotela, poznavaoci vina, predstavnici poznatih vinarija, najpoznatiji somelijeri, profesionalni kuvari, barmeni, kao i naši principali koji će izlaganjem svog asortimana doprinijeti celokupnom ugođaju”, saopštili su organizatori festivala.

Posjetioci će moći da degustiraju vina i probaju specijalitete od Premium “De cecco” pašte , kao i razne koktele, dok će budući kuvari imati priliku da posao uče od iskusnih majstora koji će pripremati specijalitete od Premijum proizvoda.

“Na ovaj način želimo da predstavimo preduzetnički duh, inovativnost na polju ugostiteljstva i poslovanja, kao i tendenciju ka stalnom napretku i usavršavanju. Iskoristićemo ovu priliku da gostima iz inostranstva predstavimo Crnu Goru na najbolji mogući način, potencijal kojim raspolažemo kao i mnogobrojne mogućnosti koje naše tržište nudi”, saopštili su iz “NTC” kompanije.

Festival će biti prilika, saopštili su organizatori, da njihovi saradnici i posjetioci sajma dobiju odgovore od proizvođača na sva pitanja koja se tiču porijekla, kvaliteta i načina proizvodnje.

“Kroz ovu manifestaciju poboljšavamo uslugu i ponudu na tržištu, čime postajemo konkurentniji u odnosu na zelje u region. Želja nam je da se predstavimo kao dobri domaćini i da se potrudimo da gosti budu zadovoljni i sa pozitivnim utiscima”, poručili su organizatori.

Galerija

Bonus video: