Miloš Krivokapić dobio automobil u nagradnoj igri Telenora

Telenor je tokom trajanja nagradne igre ukupno podijelio 6.532 nagrada
226 pregleda 7 komentar(a)
Miloš Krivokapić, Foto: Telenor
Miloš Krivokapić, Foto: Telenor
Ažurirano: 04.05.2015. 13:57h

Nikšićanin Miloš Krivokapić dobitnik je automobila "Toyota Auris" u nagradnoj igri "Srećna dopuna", koju je prethodnih mjesec i po realizovao Telenor.

"Nisam očekivao da ću dobiti ni neku od manjih nagrada, a kamoli automobil. Svi članovi moje porodice su dugogodišnji korisnici Telenor mreže, a prvi broj koji sam kupio, koristim i danas. Iako se broj koji je izvučen u nagradnoj igri vodi na mene, moja majka je zaslužna što je Toyota Auris postala naša, jer sam ga kupio za nju", kazao je Krivokapić.

Svi pripejd korisnici koji su u toku trajanja "Srećne dopune", od 17. marta do 30. aprila makar jednom dopunili svoj račun sa 3 ili više eura imali su pravo učešća u nagradnoj igri, a novi korisnici su aktivacijom broja takođe bili kandidovani za izvlačenje.

Telenor je tokom trajanja nagradne igre ukupno podijelio 6.532 nagrada.

Izvršni direktor kompanije Telenor Majkl Malvebo, izrazio je zadovoljstvo što su reakcije korisnika na nagradnu igru bile izuzetno pozitivne i što je podijeljen veliki broj nagrada.

"Pored toga što korisnicima omogućavamo najkvalitetniju Telenor pametnu mrežu, drago mi je da smo u proteklih mjesec i po dana bili u mogućnosti da podijelimo i 6.532 nagrade našim najaktivnijim pripejd korisnicima. Danas obilježavamo poseban dan, kada čestitamo dobitniku novog automobila. Nastavićemo sa daljim unaprijeđenjem naše pametne mreže, a kraj ove nagradne igre znači samo da pripremamo nove načine kako da iznenadimo i zabavimo naše korisnike dobrim stvarima", kazao je Malvebo.

Bonus video: