Notarska komora Dnevnom centru donirala opremu vrijednu 2.000 eura

Povodom Dana crnogorskog notarijata, predsjednik Komore, Branislav Vukićević uručio je tri tv plazme, dva lap top računara i dva DVD plejera vršiocu dužnosti Centra, Marini Vujović
0 komentar(a)
notarska komora, Foto: Printscreen notari.webcg.me
notarska komora, Foto: Printscreen notari.webcg.me
Ažurirano: 29.04.2015. 13:45h

Notarska komora Crne Gore (NKCG) donirala je Dnevnom centru za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju u Podgorici tehničku opremu, vrijednu 2.000 eura.

Povodom Dana crnogorskog notarijata, predsjednik Komore, Branislav Vukićević uručio je tri tv plazme, dva lap top računara i dva DVD plejera vršiocu dužnosti Centra, Marini Vujović.

Predajući donaciju, Vukićević je naglasio značaj otvaranja takvog Centra, naglašavajući da bi u opremanju nove ustanove za djecu i omladinu sa posebnim potrebama trebalo da koracima notara krenu i druge institucije, kompanije i pojedinci.

Vujović je navela da se nada da će nakon ove prve donacije, i druge firme pokazati društvenu odgovornost kao NKCG i da će od septembra Centar biti potpuno spreman da primi prve korisnike.

U ime Prvog udruženja roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama Podgorice, njegov predsjednik Savo Knežević, zahvalio je NKCG dodajući da djeca i omladina sa smetnjama i teškoćama u razvoju s nestrpljenjem očekuju otvaranje ovog prvog dnevnog centra u Podgorici.

Svi crnogorski notari su danas, povodom obilježavanja 4. godine rada, davali besplatne pravne savjete i saopštili im ulogu notara u ostavinskom postupku.

Bonus video: