"Zbog buke iz kafića nijesmo mogli da spavamo do tri ujutru"

Ivanović tvrdi da su joj iz policije saopštili da je “skup prijavljen”
69 pregleda 13 komentar(a)
Sports Cafe, Podgorica, Foto: Luka Zeković
Sports Cafe, Podgorica, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 25.04.2015. 14:23h

Građani zgrade u kojoj je “Sports cafe” na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog u Podgorici, kao i iz obližnjih, tvrde da nijesu mogli u noći između četvrtka i petka, da spavaju od preglasne muzike iz tog lokala.

Marina Ivanović ispričala je “Vijestima” da je buka pogotovo nepodnošljiva bila u njenom stanu, koji se nalazi odmah iznad kafića.

“Pod je vibrirao, nepodnošljivo je kada se dolje (u kafiću) gledaju utakmice, a ne ovo. Nije mi jasno kako neko može da se naspava i ujutro pripremi za posao, kada vam neko usred radne nedjelje, pusti tako glasnu narodnu muziku”, kazala je Ivanović.

Istakla je da se žalila policiji i Komunalnoj policiji, koji su reagovali, ali nijesu spriječili vlasnike kafića da utišaju muziku.

“Kući sam došla pet minuta prije ponoći i čula nevjerovatno glasnu muziku. Pitala sam jednog radnika da se utiša muzika, na šta je samo slegnuo ramenima kao da on nema ništa sa tim. Pozvala sam policiju i komunalnu, koji su korektno postupili i došli, međutim, muzika se utišala samo na petnaestak minuta, kada su otišli, nastavili su sa zabavom sve do 15 do tri”, kazala je Ivanović.

Tvrdi da su se i ranije dešavali slični incidenti, ali da duže vrijeme nijesu glasno slavili, nakon što je i ranije pozvala policiju.

Iz Komunalne policije juče nijesu odgovorili na pitanja “Vijesti”.

U „Sports cafeu” novinar “Vijesti” juče nije mogao da dobije komentar, jer vlasnik, ni neko drugi nadležan nije bio u lokalu. Radno vrijeme lokala, kako piše na vratima, je od osam do 23 časa.

Ivanović tvrdi da su joj iz policije saopštili da je “skup prijavljen i da je više stanara prije nje prijavilo buku u “Sports cafeu”.

Bonus video: