Smijenjen šef kriminalističke policije na Cetinju

Raspoređen na radno mjesto inspektora u podgoričkoj policiji
246 pregleda 5 komentar(a)
cetinsjka policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
cetinsjka policija, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 19.04.2015. 18:35h

Šef kriminalističke policije Odjeljenja bezbjednosti (OB) Cetinje Radovan Nenadović smijenjen je sa te funkcije, saznaju “Vijesti”.

Prema nezvaničnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova, Nenadović je smijenjen na osnovu odluke načelnika cetinjske policije Mihaila Šaranovića.

Bivši šef kriminalistike raspoređen je na radno mjesto inspektora u kriminalističkoj policiji Centra bezbjednosti (CB) Podgorica.

Mjesto Nenadovića, prema istim informacijama, trebalo bi uskoro da bude popunjeno, a do tada će cetinjski inspektori imati direktnu komunikaciju sa načelnikom Šaranovićem.

Smjena šefa kriminalistike je uslijedila nakon serije nerasvijetljenih slučajeva u tom gradu, u kojima prednjače krađe, pucnjave, paljenja vozila...

U martu prošle godine Nenadović je sa svojim pretpostavljenim Šaranovićem učestvovao u incidentu koji se dogodio ispred kuće porodice vlasnika građevinskih firmi "GP Cetinje" i "GP Budva" Duška Glendže, gdje se šenlučilo zbog porodičnog veselja.

Glendža je tada navodno iznio niz psovki na račun Šaranovića, a njegov sin Branislav i fizički je nasrnuo na Nenadovića.

Nenadović je sa službenicima policije došao na pretres kuće Glendže u potrazi za oružjem iz kojeg je šenlučeno.

Bonus video: