Kovačević obišla "Komanski most"

"Ministarka Kovačević izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima u radu Zavoda, i istakla da će se zalagati i pružati pomoć u realizaciji planiranih prioriteta"
0 komentar(a)
Zorica Kovačević, Foto: Savo Prelević
Zorica Kovačević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 15.04.2015. 11:10h

Ministar rada i socijalnog staranja Zorica Kovačević posjetila je sa saradnicima JU Zavod ''Komanski most''.

Tokom posjete, direktor Zavoda Vaselj Dušaj upoznao je ministarku Kovačević o trenutnim aktivnostima u Zavodu, kao i prioritetima na kojima će se fokusirati u narednom periodu u skladu sa Programom rada za ovu godinu, sa posebnim akcentom na aktivnostima na transformaciji ustanove.

"Direktor je istakao da su u infrastrukturnom dijelu stvoreni optimalni uslovi za boravak i rad korisnika, kao i pozitivno terapijsko okruženje. Pored toga naveo je i pojedine probleme koji se javljaju u radu i izrazio nadu da će uz pomoć resornog Ministarstva uspjeti da se isti riješe. Ministarka Kovačević izrazila je zadovoljstvo postignutim rezultatima u radu Zavoda, i istakla da će se zalagati i pružati pomoć u realizaciji planiranih prioriteta, sa posebnim fokusom na prijem doktora medicine, a sve u cilju unapređenja zdravstvene zaštite korisnika", navodi se u saopštenju Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Bonus video: