Planet win 365 otvara kladionice u Crnoj Gori

Sportske kladionice “Planet win 365”, koje su po obimu posla broj jedan u Austriji i Italiji i koje posluju u gotovo cijeloj Evropi, poslovanje na Balkanu prvo su počeli u Srbiji
134 pregleda 0 komentar(a)
Planet win
Planet win
Ažurirano: 15.04.2015. 06:23h

Jedan od najcjenjenih evropskih brendova u oblasti priređivanja igara na sreću, austrijski “Planet win 365”, zvanično ulazi i na naše tržište otvaranjem u Budvi prve od ukupno 15 kladionica, koliko je planirano u Crnoj Gori.

Budvanska kompanija “Fidra 365” dobila je licencu od “Planet win 365” i zvanično u petak u Babinom dolu otvaraju prvu kladionicu pod imenovom austrijskog priređivača igara na sreću.

Izvršni direktor kompanije “Fidra 365” Veselin Rajković kazao je da je ta kompanija zvanično dobila licencu od kompanije “Planet win 365”, te da će u narednih pet dana biti otvorene i sportske kladionce u Podgorici, Nikšiću, Herceg Novom i Kotoru, a potom i u Baru, Bijelom polju i Plužinama.

Sportske kladionice “Planet win 365”, koje su po obimu posla broj jedan u Austriji i Italiji i koje posluju u gotovo cijeloj Evropi, poslovanje na Balkanu prvo su počeli u Srbiji.

“Na teritoriji Crne Gore 'Planet win' će nastupiti preko privrednog društva 'Fidra 365'... Za nas je klađenje 'više od igre', to je takmičenje i strast, znanje, a ne samo sreća. Borimo se da i u ovoj igri važe pravila da najbolji pobijedi, a da svi osjete radost učestvovanja”, kazao je Rajković.

Podsjetivši da “Planet win” postoji od 2009. i da posluje na nekoliko kontinenata, on je istakao da je firma “partner najvećih fudbalskih asocijacija u brobi protiv nepravilnosti na sportrskim manifetscaijama”.

Kompanija “Planet Win 365” učestvovala je u razotkrivanju najvećeg skandala - namještanju mečeva u Evropi, koji je koštao Juventus ispadanja iz Serije A, poznatijeg kao Kalćopoli.

Bonus video: