HN: Održana četvrta memorijalna akcija dobrovoljnog davanja krvi

Načelnica odjeljenja za transfuziju krvi Kotor Snežana Filipović kazala je da imaju odličnu saradnju sa Klubom Dobrovoljnih davalaca i stanovništvom Herceg Novog i da organizuju pet akcija u toku godine
118 pregleda 0 komentar(a)
Dobrovoljno davanje krvi, Foto: Privatna arhiva
Dobrovoljno davanje krvi, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 14.09.2018. 15:44h

Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi u saradnji sa Odjeljenjem za transfuziju krvi Opšte bolnice Kotor, organizovao je u Institutu Igalo četvrtu memorijalnu akciju dobrovoljnog davalaštva krvi „Jovan Kosać“,u kojoj je prikupljeno 28 jedinica ove dragocjene tečnosti.

Predsjednica Kluba Dragana Cmiljanić istakla je da je zadovoljna odzivom i za Dan grada - 28. oktobar najavila novu akciju. Očekuje prijatelje iz drugih gradova Crne Gore, ali i iz Srbije i Bosne i Hercegovine.

Načelnica odjeljenja za transfuziju krvi Kotor Snežana Filipović kazala je da imaju odličnu saradnju sa Klubom Dobrovoljnih davalaca i stanovništvom Herceg Novog i da organizuju pet akcija u toku godine.

Klub dobrovoljnih davalaca krvi Herceg Novi do sada je učestvovao na preko 25 akcija dobrovoljnog davalaštva krvi u Crnoj Gori i regionu.

Bonus video: