Mladi džudisti iz Podgorice osvojili čak 29 medalja

260 pregleda 1 komentar(a)
džudisti, Foto: Luka Zeković
džudisti, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 07.04.2015. 14:57h

Džudisti podgoričkog „Kodokana“ osvojili su 29 medalja na Međunarodnom memorijalnom džudo turniru „Miloš Stanković“ održanom petog aprila u gradu.

“U kategoriji mlađih poletaraca, prvo mjesto osvojili su Jovana Srdanović, Mia Habić i Vasko Radović, drugo Damjan Pejović,Veljko Radonjić i Matija Mićović, a treće Luka Habić, Pavle Popović, Ognjen Rašović i Matija Kalezić. U kategoriji poletaraca, prvo mjesto osvojili su Pavle Klikovac i Tea Nikčević, drugo Petar Đurišić, treće Srećko Golović i Mirko Filipović”, saopšteno je iz “Kodokana”.

Prvo mjesto u kategoriji mlađih pionira osvojio je Andrija Ivanović, Živojin Marković i Ilhan Kurpejović, drugo Pavle Klikovac,Veliša Đekić, Filip Vukmirović, treće Marko Nedović i Luka Vlahović.

“Najbolji starij pionir je Filip Marković, drugi Filip Vukmirović i Velizar Kontić, a treći Andrija Ivanović i Živojin Marković, dok je u kategoriji kadeta bronzani bio Marko Vojinović. Čak četiri takmičara osvojila su po dvije medalje i to Pavle Klikovac, Andrija Ivanović, Živojin Marković i Filip Vukmirović“, saopštili su iz Kodokana. Kako su istakli, još jednom su treneri Duško Klikovac i Ivica Marković pokazali da njihov recept koji čine uporni rada i veliki talenat mladih sportista rezultira kontinuiranim uspjesima.

Bonus video: