Konkurs Pivare "Trebjesa": Za projekat 10.000 eura

Sve nevladine organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori, a bave se zaštitom životne sredine mogu do 30. aprila da prijave projekte
88 pregleda 0 komentar(a)
Nikšićka pivara
Nikšićka pivara
Ažurirano: 02.04.2015. 16:19h

Nikšićka Pivara raspisala je konkurs, četvrti po redu, za finansiranje ekoloških projekata, a pobjednik će dobiti 10.000 eura.

Sve nevladine organizacije koje su registrovane u Crnoj Gori, a bave se zaštitom životne sredine mogu do 30. aprila da prijave projekte koji se odnose na upravljanje otpadom, zaštitu prirodnih resursa i druge aktivnosti koje doprinose razvoju svijesti i odgovornosti o potrebi aktivnog uključivanja građana u zaštitu i unapređenje životne sredine.

„Prethodnih godina, zajedno sa našim partnerima iz NVO sektora, radili smo na rješavanju ekoloških izazova u opštini Nikšić i kroz brojne aktivnosti napravili pozitivne pomake. Ove godine pravimo iskorak obuhvatajući teritoriju cijele Crne Gore. Na taj način, pokazujemo posvećenost Pivare 'Trebjesa' rješavanju evidentnih ekoloških izazova lokalnih zajednica širom zemlje“, kazala je Natalija Milić, menadžer korporativnih poslova u Pivari.

Bonus video: