Pomoć za sedam mojkovačkih porodica koje su ostale bez krova nad glavom

Potpredsjednik Opštine Mojkovac zahvalio se na pomoći opštini Pljevlja ističući da su i druge opštine pokazale solidarnost. Humanitarnu pomoć su uputile i opštine Nikšić, Šavnik, Kotor, Andrijevica, Danilovgrad, Tivat, Herceg Novi, Podgorica i Bar
0 komentar(a)
Mojkovac požar, Foto: Goran Malidžan
Mojkovac požar, Foto: Goran Malidžan
Ažurirano: 19.03.2015. 15:36h

Opština Pljevlja, u saradnji sa Rudnikom Uglja, donirala je oko 15 tona uglja za sedam mojkovačkih porodica koje su sredinom februara ove godine u požaru ostale bez imovine i krova nad glavom.

Kako je saopšteno iz kabineta predsjednika Opštine, lokalna uprava ranije je porodicama uputila jednokratnu novčanu pomoć od 350 eura.

Radojica Vlaović, potpredsjednik Opštine Mojkovac, zahvalio se na pomoći opštini Pljevlja ističući da su i druge opštine pokazale solidarnost. Humanitarnu pomoć su uputile i opštine Nikšić, Šavnik, Kotor, Andrijevica, Danilovgrad, Tivat, Herceg Novi, Podgorica i Bar.

Sekretar sekretarijata za društvene djelatnosti Opštine Pljevlja Mirsad Halilović i službenica Sekretarijata Veselinka Ilinčić zajedno sa potpredsjednik opštine Mojkovac obišli su izgorjelu baraku, a nakon toga i sedmočlanu porodicu Budimira Rovčanina koja je u požaru ostala bez kompletne imovine.

Bonus video: