Ulcinj: Nikotić ušao u AMD, sudbina radnika neizvjesna

Deset radnika "Auto moto društva", koji su poslovali u prostorijamas AMD, iseljeni su i njihova sudbina za sada je neizvjesna
145 pregleda 3 komentar(a)
AMD, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
AMD, Ulcinj, Foto: Samir Adrović
Ažurirano: 09.03.2015. 17:11h

Direktor privrednog društva Novi Auto moto, Miodrag Midun Nikotić, u prisustvu ovlašćenih predstavnika Osnovnog suda Ulcinj, i uz asistenciju policije ušao je danas u posjed imovine nekadašnjeg Auto moto društva kao pravni nasljednik na osnovu pravosnažne presude Višeg suda u Podgorici. To je epilog višegodišnjeg sudskog procesa prožetog obostranim podnošenjem krivičnih prijava što je i dovelo do pogoršanja ljudskih odnosa nekada bliskih saradnika u jednistvenom AMD.

Deset radnika "Auto moto društva", koji su poslovali u prostorijamas AMD, iseljeni su i njihova sudbina za sada je neizvjesna. "Vijesti" u Auto motu nijesu zatekli nikog osim Nikotića koji nije imao komentar na nova dešavanja.

Pravni zastupnik radnika Radovan Vukmanović kazao je da mu nije jasan postupak izvršilaca.

"Rekli su im da uzmu lične stvari i izađu. Šta to znači? Tu je morao i biti zaštitnik imovinskih prava", kazao je Vukmanović

Pravni zastupnik Nikotića advokat Darko Hajduković kazao je da je presuda postala pravosnažna prije godinu i da se od tada čeka njeno izvršenje.

"Viši sud u Podgorici rekao je svoje, Osnovni u Ulcinju postupio po tome i tu nema ništa sporno. Ko gubi ima pravo da se ljuti", kazao je Hajduković podsjećajući da suđenje traje skoro šest godina.

Bonus video: