Otežano se saobraća prema Mojkovcu

„Vijesti“ tokom cijelog prijepodneva iz Crnagoraputa nijesu uspjele da dobiju objašnjenje za takvo stanje na magistralnom putu od Crkvina do Ribarevina
59 pregleda 7 komentar(a)
Ažurirano: 06.03.2015. 20:54h

Magistrala od Crkvina do Kolašina i dalje prema Mojkovcu je vrlo loše očišćena. Na putu su naslage leda i snijega, debele i po 10 cm, pa se tom dionicom otežano saobraćalo tokom cijelog dana.

Od poslijepodnevnih sati u mjestu Sjerogošte, na 12-om km od Kolašina prema Mojkovcu, vozila se propuštaju naizmjenično jednom trakom.

Kako su nezvanično rekli u kolašinskoj policiji, na tom dijelu puta treba da se čišćenjem proširi kolovoz, jer pri trenutnim uslovima nije moguće mimoilaženje vozila.

Prema riječima nekih vozača u galeriji na izlazu iz Sjerogošte, poslijepodne se na jednoj strani puta zaustavio šleper, što sada otežava prlozak vozila iz oba smjera.

„Od Crkvina do Ribarevina magistrala je u gorem stanju nego ikad. Naslage leda i snijega su svuda, brojne su rupe. Očigledno je da magistrala nije dovoljno dovoljno ažurno čišćena. Kad se prođu Ribarevine i od Crkvina prema Podgorici stanje je psove drugačije," kazao je jedan od vozača u koloni u Sjerogištu.

„Vijesti“ tokom cijelog prijepodneva iz Crnagoraputa nijesu uspjele da dobiju objašnjenje za takvo stanje na magistralnom putu od Crkvina do Ribarevina.

Galerija

Bonus video: