Budva predstavlja ponudu u Budimpešti

Posjetioci crnogorskog štanda mogu dobiti informacije o ponudi namijenjenoj porodicama sa djecom, mladim ljudima, ljubiteljima aktivnog turizma, vina i kulinarskih putovanja, spa i wellness centara
0 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 27.02.2015. 10:15h

Turistička organizacija opštine Budva u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i turističkom privredom, predstavlja ponudu budvanske rivijere na 38. Međunarodnom sajmu turizma „UTAZAS“, koji se održava u Budimpešti u periodu od 26. februara do 1. marta.

Na zajedničkom štandu pored Turističke organizacije opštine Budva, svoju ponudu predstavljaju i turističke organizacije Bara, Tivta, Ulcinja i Herceg Novog kao i predstavnici naše turističke privrede.

Kako je saopšteno iz TO Budva, prvog dana sajma održani su brojni poslovni sastanci sa predstavnicima turističkih agencija i tour-operatora, a posjetiocima je ponuđen raznovrsni propagadni material.

"Sajam u Budimpešti posjetio je značajan broj posjetilaca, a ponuda će biti plasirana i direktnim korisnicima. Zavisno od interesovanja, posjetioci crnogorskog štanda mogu dobiti informacije o ponudi namijenjenoj porodicama sa djecom, mladim ljudima, ljubiteljima aktivnog turizma, vina i kulinarskih putovanja, spa i wellness centara, prazničnih dešavanja i manifestacija, putovanja za seniore i sl.", navodi se u saopštenju.

Na sajmu učestvuje 300 izlagača iz preko 70 zemalja.

Bonus video: