Budva dobila redizajniranu Telenor prodavnicu

259 pregleda 6 komentar(a)
Telenor Budva, Foto: Telenor.me
Telenor Budva, Foto: Telenor.me
Ažurirano: 17.02.2015. 11:16h

Kompanija Telenor otvorila je u Budvi, u ulici Mediteranska bb, modernizovanu prodavnicu, u kojoj će dosadašnji korisnici ali i svi zainteresovani imati jednostavan pristup informacijama i aktuelnim ponudama.

Otvaranjem prodavnice u Budvi, koja je četrnaesta u nizu, nastavlja se jedan od najvećih projekata kompanije Telenor, koji je obuhvatio redizajniranje i otvaranje novih prodavnica širom Crne Gore.

"Veliko nam je zadovoljstvo što će naša redizajnirana prodavnica u prijestonici ljetnjeg turizma spremno dočekati novu turističku sezonu sa dodatno ojačanom ponudom paketa i pametnih uređaja. Inspirativno radno okruženje, najviši kvalitet usluge i pokrivenost Telenor pametnom mrežom su prioriteti naše kompanije, u kojima će uživati stanovnici ali i svi posjetioci Budve", istakli su u Telenoru.

Korisnici u Budvi će među prvima moći da se u Telenor prodavnici informišu o novim Play+ paketima i karakteristikama pametnih telefona koji se mogu odabrati po cijeni od 1 euro ili uz mogućnost kupovine na 12 ili 24 rata bez kamate.

U zavisnosti od veličine Play+ paketa, korisnici mogu aktivirati jedan, dva ili tri digitalna servisa u okviru pretplate bez dodatne naplate, iz atraktivne ponude digitalnih servisa: Deezer, Capture, Novinarnica, Sport Uživo i WhatsApp. Prilikom aktivacije servisa korisnici dobijaju i dodatni internet saobraćaj za korišćenje ovih servisa.

Bonus video: